"utförsäljning"

3 maran hönor flyttar på tisdag.Ska bli skönt att bli av med lite ungdjur som jag kläckt upp. Har ett gäng till att annonsera ut , det tänkte jag göra nu i veckan så jag får mer tom yta nu under sommaren.

Så är det någon som vill ha blommor eller maran höns så hojta till. 

Virginia Tobak

Alltså det är nästan för bra för att vara sant. Att man kan odla fram denna tobak för att minska ohyra på andra växter."Skadedjuren föredrar den klibbiga tobaken framför dom flesta andra plantorna. När dom väl kommit dit fastnar dom på dom klibbiga bladen."

Än så länge är dom små som ni ser , jag väntar med spänning på att de ska växa sig stora. De kan tydligen bli över 2m höga. Wow!


Rosenhagtorn

Det finns ett träd i trädgården  som jag hatar, som jag varje år klipper lite hur som helst. Det är taggit som tusan och gör ont att handskas med. Efter lite hjälp på facebook så tror vi det är ett rosenhagtorn träd.
 
Titta vad söta små rosa blommor det kommer. Jag blir lika förvånad varje år över att jag faktiskt tycker om trädet när det är grönt och blommar , men just bara därför. Nu behöver jag klippa lite grenar igen och då står jag förmodligen där ute och svär.