Trädgård

Idag kunde jag äntligen ta mig tid till trädgården som jag har fått avvakta med då det dykt upp annat. Massor med löv och kastanjer har krattats upp, känns som ett evighets jobb, men nu är det inte mycket blad kvar på trädet för i år tack och lov.


Hundarna gjorde mig sällskap. Tomatplantorna har gjort sitt och hallonbuskarna har jag klippt ner lite. Gräsmattan är nyklippt och baksidan är städad på bra att ha grejer som jag inte vill övervintra, rent ut sagt skräp.
 
 
Imorgon röjs det sista i trädgården sedan ska det röjas i hönshuset.
 
 

 

Hemskt mycket hej.

Det glädjer mig att jag har besökare på bloggen varje dag trots att jag inte uppdaterat på länge. Det gör mig samtidigt nyfiken på vem det är som tittar in.

Vi mår iallafall bra allihopa. 


Poolen ska tömmas och packas in, marken under måste jämnas till och där är nån rackare till sten som känns i botten på poolen som måste bort för att minimera risken för hål. 


Jag behöver nya ljus till mina lyktor, gärna led som ser verkliga ut i höstmörkret. Så fort jag hittat något till ett bra pris så ställs de hela och fina fram. Behöver även köpa nya batteri till mina ljusslingor. 


Längtar så till december då all julbelysning kan tändas, det blir så mysigt. Men tills dess så får jag nöja mig med pumpor och andra ljuskällor.