H Ö S T

Vilken underbar dag om inte det hade blåst. Som tur är så är det inga kalla vindar.

Dags att trädgårdsrensa igen. Massor med kastanjer , löv och barr har lagt sig på marken. Vackra färger ♡.

En sväng mot tippen imorgon sedan fylls släpet på nytt igen. Välbehövligt att bli av med skit inför vintern. Hoppas på snö!

Lilla Silke är nu accepterad hos Kochinerna. Så härligt att se, det har tagit sån himla tid. Stackaren har varit så ensam i gruppen.

TREVLIG FREDAG & HELG!

[När du läst inlägget , tryck hemskt gärna på "gilla" hjärtat här nedan]

SVAMPTORK

Igårkväll startades svamptorken jag lånat igång. Det där med att torka i ugnen gick mer eller mindre åt helvete. Slutade med att det blev kolbitar av alltihop. Hade glömt plåten i ugnen och när middagen skulle lagas så sattes ugnen på 200 grader utan att se efter om där var något i ugnen sedan tidigare. Nu verkar de gå bättre iallafall.

Växthuset

Efter att jag bläddrat i mitt flöde på instagram så fann jag inspiration att ta tag i växthuset igen. Det är inte mycket tid och energi jag lagt där ute dom senaste veckorna. Men än så växer där chili , tomat och rödbetor.
 
Alla gurkplantor har i stort sätt vissnat och idag kliptes sista gurkorna av innan jag rev ner allting. Gurkorna ska hönsen få om några dagar när de ätit upp äpplena de fick idag. Nästa år provar vi annan vanligare gurka för denna var inte så populär här hemma. Även om de var riktigt skoj att prova på något man inte brukar äta. Nedan på bild har vi habanero yellow som jag ska rensa från kärnor och eventuellt plantera i vår igen.
 
 
[När du läst inlägget , tryck hemskt gärna på "gilla" hjärtat här nedan]