27 april

Igår var första gången detta året som gräsmattan klipptes. Välbehövligt men bökigt då gräset var väldigt blött. Har inte precis varit något bra April väder när jag haft tid för att klippa. 


Grönsaker och frukt växer så det knakar. Dags att fixa ihop ett skydd runt rabarbern så inte hönsen kommer åt bladen. De tänkte jag göra nya betongat av. Vi får väl se om det blir något av det framöver. 


Den sista frösådden inomhus är gjord, gurka, men den har inte tittat upp ännu. Sen är det direktsådden som är kvar , morot , sallad , rödbetor , gräslök  osv .. 


Väntar med spänning på ett växthus. Pappa är så snäll och hjälper mig fixa ihop ett här hemma så jag kan förvara alla plantor som ska växa i skydd & varmare klimat. Glad och ivrig till att få iordningställa. 😊

oj vad det växer.

Tomater , chili , majs , rabarber , smultron , hallon och jordgubbar växer så det knakar här hemma. Vissa fortare än andra. Kul och följa utvecklingen från frö till planta och sen vidare till frukt och grönt.

Nästan en bondgård

Var och hälsade på mina vänner igår. De har skaffat 2 åsnor. Himla söta och gosiga. Fastnade för den långhåriga keliga.

Inte nog med det så har dom en hel bondgård känns det som , ankor , gäss , höns , kaniner , getter , duvor , kalkoner & hundar. Ja jag har säkert glömt något. 😊

Himla mysigt att kunna ha så mycket djur. Det skulle jag också vilka ha. En framtida dröm jag snart hoppas kan bli verklighet. Behöver inte vara så många av varje sort.