Bort med gubbarna

Tack Susanne för att du kom och hämtade alla jordgubbsplantorna idag lite smått akut. De skulle kastas men istället är de planterade i annan trädgård. Nu behöver jag inte ha en massa sniglar som gömmer sig under bladen och nästa år planterar jag nytt på annat vis istället.

Rallybana

 Igår drog dom igång här utanför, körde rally på gatan och dammade ner en jäkla massa. Jag tänkte gå en långpromenad med hundarna lösa men så blev det inte. Fick gå andra hållet istället med hundarna kopplade. Tur dom var nöjda ändå. 

Alltså tuppen ..

 
Denna kära maran tupp är så nyfiken och en riktig fotomodell enligt min mening. Det blev en hel del bilder på han igår plus de andra dvärg wyandotte hönsen som kommer i annat inlägg. De var riktigt glada över att få komma ut och springa fritt på gräset samt krafsa i mina rabatter. Tur jag inte har blommor jag är rädd om där för då hade jag nog inte varit så glad över deras sprättande.


Jo nakenhals hönan ska vara utan fjädrar på halsen. Det är så rasen ser ut så tro ingenting annat. HAHA! Super fula men ett måste att äga. Lägger stora vita ägg.