Skogspromenad

En härlig höstdag idag och jag kände inte för att fixa och dona här hemma. Tog istället med mig hundarna ut till mamma och pappa. Blev en promenad i skogen och runt om i området vid stugorna. Avslutade med bollkastning och fika innan vi åkte hem igen. Härligt med frisk luft.

 
 

</div

Bakning

Kunde inte hålla fingrarna borta från bakningen. Vi pratade kakor under fikan igår och jag var tvungen att prova baka brysselkex. Så roligt och enkelt att göra, enbart 5 ingredienser! Köpte även hem Saffran och Jäst för bullbak. Tanken var inte att baka nån deg-kaka igår men så blev det. Lussekatter! Herregud vad gott det är och doften ska vi inte prata om.Jag älskar julen, gör du? 

Amaryllis

Eftersom jag blev förbjuden att baka och ta med mig fika till en släkting till mig så fick det bli ett besök på Blomsterlandet istället. 
"Du har för mycket att göra". 


Jag älskar att gå där och få inspiration till att pyssla här hemma. Jag tar redan nu fått en hel del idéer. 

Var nära på att köpa en lövblås/sug idag. Men ärligt, hur ofta använder man en? Fick i sista sund en känsla av att det är ett onödigt köp och jag ångrar mig inte att vi gick tomhänta därifrån. Får suga på den karamellen och förhoppningsvis spara de pengarna till något annat. 😊