Midsommar

Hoppas ni alla haft & har en underbar midsommar trots det är växlande väder. Regn, blåst, moln, klar himmel, sol. Ja fattas bara snö. 

Jag hade hoppades på att vi kunde bada i poolen på midsommarafton men så blev det inte. Fy katten vad kallt, 18 grader visade tempen i vattnet. Vi får väl ha poolparty en annan dag istället.

Krans var jag givetvis också tvungen att göra. Allt kommer från trädgården förutom de vita blommorna, de är från affären. Jag blev nöjd även om den inte blev som jag hade tänkt mig från början.En surhöna & en räddare i nöden.

En av mina fem hönor jag flyttade till äldreboendet jag jobbar på har börjat ruva och hon ger inte upp. 


Hon blev allt mer blek och mager ju längre tiden gick. 
-
För några dagar sedan bestämde jag mig för att flytta hem henne och ge henne ägg att ruva på. När det kläcks kycklingar så kan hon få flytta tillbaka med de små.
-
Tusen tack Anna för att jag fick ägg ifrån dig som redan har legat under en höna ett tag. De är nu virkonade och ligger under min höna. Du är min räddare i nöden ♡ nu slipper hon ligga i 3 veckor till. Jag tänkte lysa äggen ikväll för att skapa mig uppfattning om hur långt tid det kan vara kvar innan kläck.


Rosor

Jag skulle inte kunna tänka mig en trädgård utan rosor. Jag har denna vackra rosa sort på baksidan av tomten och 2 st på framsidan. En vit jag har planterat själv för några år sedan och en liten gul ros som brukar titta fram också. Jag skulle kunna fylla hela tomten med rosor men de är inte så klokt för det finns ingen bra plats för dom.