Syns man inte så finns man inte.

Vi var på väg hem till våra vänner för att lämna en nyckel när vi uppmärksammar 2 blinkande blå lampor längre ner på vägen från deras hus. Väl framme var det vars ett halsband på deras hundar med ledslinga. Givetvis var jag tvungen att köpa sådana till mina fyrbenta älsklingar också. Den finns i 2 olika modeller, en för korthåriga och en för långhåriga. I vårt fall har vi köpt den modell för korthåriga.

 

 
 

Ett grönt till Nitro och ett rosa till Wilma.

Vi är mycket nöjda med våra 'Trixie light ring'. Den har 3 olika lysande sken. Fast sken, långsamt blinkande och snabbt blinkande.

 

 
 
 
 

Glöm inte lampor & reflexer !

Driver de med mig eller ?

Men skojar dom med mig eller. Herromkvällen såg jag en råtta och igår kväll såg jag en mus. Tror ni jag fångade något i fällorna eller?! Nä. Bättre lycka inatt kanske, fortsätter jaga dom iallafall.

 

 
 

Idag fick jag äntligen städat och bytat "staket" till de lilla hönshuset. Det jag hade var bara provisoriskt och ändå fungerade det inte för att hönsen och kycklingarna rymde ändå. *haha*

Nu står där ett staket av kompostgaller som ingen kan smita genom (möjligtvis över, men de tar vi då) Fick hjälp att slå ner stolpar att hålla gallert stabilt. Nu kan hundarna springa ensamma på baksidan av tomten igen utan att jaga de små och äta hönsbajs.