Veterinär besök

Wilma har sprungit på tre ben i fyra dagar vilket inte kändes okej längre. Jag hade hoppats på att hon bara stukat foten i torsdags och att det skulle bli bättre under helgen, men det har det inte blivit. Jag ringde till Veterinären för rådfrågning imorse och hon tyckte vi skulle komma in och låta veterinär kolla på henne.
Sagt och gjort.
 
 
 
Det slutade med en rötgen som visade fraktur i form av ett V på den tå som varit svullen under helgen, de misstänkte att det var 2 frakturer på samma tå eftersom benet inte var brutet rakt av. Hon har nu en skena och bandage om foten upp till armbågen som hon ska ha upp till 6 veckor och 1 ggr i veckan ska det läggas om och foten ska röras mellan omläggningarna så hon inte blir stel. Smärtstillande fick vi också utskrivet eftersom det vi hade hemma började ta slut. Med oss hem köpte vi också en jätte fin och smidig strumpa/sko som är vattentät eftersom vädret inte är så bra är ute på landet. Just nu är det snö men om några dagar är det väl lera alltihop. 
 
Min lilla Wilma , jag undrar hur du kunnat skada dig på detta vis. Vad som orsakat denna skada. Ett kaninhål? eller någon grej som låg täckt av snön när du skuttade runt på fältet?
 
♥ 

 

Kommentera här: