Wilma mår inte så bra

Mitt storta hjärta mår inte så bra i magen för tillfälligt. Hon har haft diareé sedan igår och det vill inte ge med sig. Imorse ville hon inte äta sin mat. Hon är duktig och talar om när hon behöver gå ut vilket har varit många ggr igår , 2 ggr inatt och några ggr idag.

Efter kontakt med veterinärkliniken vid middagstid så höll dom med mig om behandlig med skonsam kost och pro-kolin så nu får vi hoppas det hjälper och att hon snart mår bättre igen. Så länge hon dricker vatten ( vilket hon gör ) så känns det inte så akut med ett veterinärbesök och dropp. Jag dokumenterar hennes tider på mat, vätska och behoven utomhus. Skulle det bli värre så vi har nån info att ge till veterinären om dom skulle undra. 

Hon åt den nya maten med glädje, köpte 1 burkmat också mest för att blanda ut och trigga igång henne. Det luktar ju mycket godare än bara torrfoder och hon åt med glädje. Ikväll hoppas jag att hennes mage ska lugnat ner sig och att det kanske kommer ut annat än vatten. Håll tummarna för henne ♥
 
 
 
 

Kommentera här: