En lång promenad och skadad tjej.

Ringde pappa igår och frågade om han ville gå en lång runda med mig och hundarna. Körde ut till stugan och vi gick runt området, ån, upp i skogen avslutningsvis ner till dammen och hälsade på fåren som går på grönbete intill. Riktigt mysig & fridfull miljö.

 

När vi gick längst Segeå så säger pappa -"kommer du ihåg när vi fiskade här?". "Ehm, nej" sa jag. Jag hade tydligen tjatat i ca 1 vecka om att fiska i ån och när vi väl hade grävt upp mask och gått bort till platsen så fick jag napp ganska snabbt. Ja då var det roliga över och jag ville gå hem :) (givetvis roligare när pappa berättade) ♥
 

Hem kom jag iallafall med två trötta hundar. Varav en av dom , Wilma , haltade lite lätt på kvällen.

 
Imorse haltade hon ännu mer. Låg och slickade på sin tass och jag undersökte och kunde inte se något.
Vid middagstid kom hon sakta haltandes mot mig och hennes ena tå såg/ser bruten ut. Jag får gråa hår i förtid. ♥ Min älskade tjej, eller nej hon är ju tant nu kan man säga. Men ändå. Lilla gumman, min bebis.

Veterinärtid är bokad imorgon så vi får se vad dom säger. Idag gäller vila och korta koppel promenader. Ingen mat imorgon innan besöket. Håll tummarna att det inte är något allvarligt. Jag blir så himla orolig och stressad när det gäller hundarna. Sorgen efter Valentina är fortfarande enorm så man målar ju upp det värsta, förhoppningsvis alldeles i onödan.


Tån på tassen till höger i bild är skadad.