Ö r o n i n f l a m m a t i o n

 Tack och lov fick jag tid bokad ikväll på kvälls och helg mottagningen som nu mera ligger inne på sjukhuset i Malmö. Det var ingen tvekan om att det var öroninflammation jag har fått (IGEN).
 
För 6 veckor sedan fick jag det också på samma öra. Besökte då min vårdcentral men läkaren där påstod att det inte var något fel på mina öron. Så jag gick därifrån skitförbannad och 160kr fattigare , kunde lika bra låtit bli att gå dit. Dom ska få ett mindre roligt samtal ifrån mig i början på veckan och det är sista gången dom ser mig där.

Varit sjuk i ca 2 månader nu , blir inte av med min förkylning och hosta och nu öroninflammation igen. Ja ja .. Hoppas kåvepeninen hjälper denna gången i alla fall nu när jag fått något utskrivet så jag slipper söka hjälp igen för att det inte hjälpt.
 
 

Kommentarer:

1 Caroline:

Vet inte hur det är med dig men Kåvepenin biter aldrig på mig. Brukar fråga efter Ery-max eller oxycyklin eller va sjutton det heter o då jäklar tar det allt :)

Svar: Förut har det heller aldrig hjälpt på mig. Men han ville inte skriva ut den andra som jag ville ha. Det verkar hjälpa iallafall för jag har inte lika ont längre.
Anna Gunnarson

Kommentera här: